2021. január 1.-től újra adómentes lesz hazánkban a pálinkafőzés, tehát aki eddig nem kezdte el, annak most igazán érdemes lesz kipróbálnia, mit tud kihozni otthon a kertjében termett gyümölcsökből!

Sokáig adóköteles volt a pálinkafőzés, akár otthoni, akár bérfőzésről volt szó, ám ez hamarosan megváltozik, így érdemes lehet beszerezni egy  berendezést azoknak is, akik eddig nem próbálták ki az otthoni párlatkészítést. Az új szabályozás értelmében évi 86 liter pálinka készíthető adómentesen, ám fontos tudni, hogy ez nem értékesíthető, csak otthoni fogyasztásra, illetve ajándékként használható fel. A pálinkafőző ára ráadásul kifejezetten alacsony, főleg az általa készíthető nedű eszmei értékét tekintve.

Amennyiben Ön is szeretne pálinkát készíteni, tekintse meg pálinkafőzőink széles választékát! Többféle típus közül választhat, és egyszerűen, csupán néhány kattintással meg is rendelheti a megfelelő típust. Ha kérdése lenne a pálinkafőzőkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!