A legtöbb alkohol alapja a gyümölcs, amit megfelelően fel kell dolgozni ahhoz, hogy minőségi és finom ital készüljön belőle. A pálinka vagy a bor olyan gyümölcsökből készül, mint a szőlő, a szilva, barack, birs stb. Ezeknek a gyümölcsöknek a tökéletes feldolgozása a magozásnál és a darálásánál kezdődik. Az így feldolgozott gyümölcsből lesz a cefre, illetve  a must, amiből végül a bor és a pálinka készül.

A termékeink között gyümölcsdarálók és a feldolgozás egyéb berendezései is elérhetőek. A gyümölcsdaráló és szőlő daráló mellett az elektromos zúzó-bogyózó is hasznos eszköze a feldolgozásnak. A termék kínálatunkban a különböző teljesítményű, méretű és működtetésű gyümölcsdarálók és egyéb berendezések kedvező áron megvásárolhatóak. A kis, közép és nagy vállalkozások egyaránt megtalálják nálunk a gyümölcs feldolgozáshoz ideális berendezéseket kézi vagy elektromos kivitelezésben, olyan gyártóktól, mint a Spagni vagy az Enoveneta.

Tájékozódjon az általunk forgalmazott berendezésekről a megadott elérhetőségeinken!