A borszivattyú a bor szállítását teszi egyszerűbbé. A korszerű berendezések önfelszívó szivattyúként működnek, tehát elég bekapcsolni őket és teszik is a dolgukat. A kiváló minőségű alapanyagokból,  nagy kapacitással, erős alkatrészekkel tervezett berendezés segítségével a bort egyik helyről a másikra lehet szivattyúzni, a kijelölt tárolóba juttatni ahhoz, hogy szállítani lehessen. A borszivattyú tulajdonságai lehetővé teszik azt is, hogy egyéb, nem koptató hatású és szilárd anyagot csak kis mennyiségben tartalmazó folyadékok szivattyúzásához is biztonságosan és hatékonyan használható legyen.

Sokoldalúan alkalmazható borászati eszköz, aminek hasznát lehet venni például must, víz, olaj vagy tej és ecet szállításához is biztonsággal. Mivel a készülékre irányváltó kapcsolót is szereltek, ezért mindkét irányba lehet működtetni, ha szivattyúzásra van szükség. Népszerű modell a Rover borszivattyú, ha jó ár-érték arányban kapható gépről van szó.

A borászati eszközöket, berendezéseket is forgalmazó webáruházunkból jó ár-érték arányban tud rendelni új, megbízhatóan működő borszivattyút.