Üdvözöljük webáruházunkban!

A pálinkafőző berendezés használata technikája könnyen elsajátítható.A pálinkafőzőhöz tartozó hűtőn átfolyós rendszerű. Ez egy rendkívül sok oldalú pálinkafőző, mely kiválóan alkalmas többféle lepárlási, és pálinka készítési célra. A leégés gátlásról a réz leégésgátló rács gondoskodik így nem ég le a cefre a pálinkafőző üstben.   A pálinkafőző réz lemezből készül. A pálinkafőző üst kupolája víz szigetelésű ami nagyon jó szigetelést biztosít. Ha a pálinkafőző kupolája megsérül vagy deformálódik, még akkor is stabilan képes tömíteni. A pálinkafőző fűthető fával vagy gázzal is. Azért készítik a pálinkafőző készülékeket rézből, mert a réz segíti az aromaanyagok párolgását a cefréből, méreganyagokat köt meg a főzés során. Valamint fontos szerepet játszanak be a réz ionok a pálinka érlelés folyamatában.   Ha a pálinkafőző nem rézből készül akkor sajnos sosem fogunk igazán tiszta minőségi házi pálinkát készíteni. A  pálinkafőző berendezésből áramló gőz egy viszonylag szűk nyíláson érkezik a kupolába, itt a gőz hirtelen kitágul és veszít a hőmérsékletéből, az alacsonyabb forráspontú összetevők itt visszafolynak az üstbe, a kupola felület nagy így a tisztító hatás még jobban érvényesül a hagymakupolás pálinkafőző készülékben.


Szimpla vagy dupla falú pálinkafőzőt érdemes választani?

szimpla vagy dupla falú pálinkafőző

Amikor egy ember úgy határoz, hogy pálinkafőzőt szeretne vásárolni, a kínálatban kétféle típussal találkozhat: szimpla-, illetve duplafalúval. Ilyenkor természetes, hogy a vásárló hirtelen összezavarodik, hiszen nem tudja, hogy melyik típus lenne számára az ideális választás.

Az, hogy szimpla- vagy duplafalú pálinkafőzőt érdemes venni, az csakis a saját céloktól függ. A duplafalú termékek vásárlását legfőképp azoknak ajánljuk, akik ipari főzéssel, esetleg bérfőzéssel szeretnének foglalkozni. Egy ilyen pálinkafőző nagyobb költséggel jár és a felfűtés ideje is jóval hosszabb, mint a szimplafalú típusok esetében. Olykor a felfűtési idő meghaladhatja a másfél órát is!

Ezzel szemben a szimplafalú pálinkafőzők sokkal olcsóbbak és a legnagyobb előnyük, hogy ugyanolyan fűtőteljesítmény mellett gyorsabban melegedik fel bennük a cefre. Ebből könnyedén lehet arra következtetni, hogy a szimplafalú berendezéseket általában azoknak ajánlják, akik otthon szeretnének pálinkát főzni.

Ha ennek alapján már tudja, hogy milyen pálinkafőzőre van szüksége, szerezze be kínálatunkból a célnak megfelelőt! Ha előzetesen kérdései lennének a kiválasztott termékkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken

 

Mi alapján válasszon pálinkafőzőt? 

pálinka

Természetes, hogy aki először vásárol pálinkafőzőt, abban számos kérdés merül fel azzal kapcsolatban, hogy melyik az a termék, ami valójában az igényeknek és elképzeléseknek megfelelő. Szerencsére egy kis tájékozódással és bizonyos tényezők figyelembevételével könnyedén döntést lehet hozni a pálinkafőző vásárlását illetően.

Az első és legfontosabb a pálinkafőző beszerzésekor az üst térfogata. Egy kisebb, 20-30 literes főző segítségével kényelmesen kifőzhet körülbelül 100-300 liter cefrét, azonban, ha egy évben 500-700 liter felett gyűlik össze alapanyag, praktikus egy nagyobb üsttérfogatú pálinkafőző mellett döntenie. Ilyenkor, ha számol, vegye figyelembe, hogy az üstöt áltagosan 80 százalékáig tudja tölteni! Ezen kívül megfontolandó információ az is, hogy egy kisebb pálinkafőző lefőzési ideje körülbelül másfél-két óra, amíg egy 100 literes üstű kazán lefőzésének ideje nagyjából három-négy óra.

Ne feledkezzen meg arról sem, hogy a berendezés alapanyagának tulajdonságairól is tájékozódjon és megvizsgálja azokat, így biztos lehet abban, hogy valóban színvonalas pálinkafőző tulajdonossá válhat.

Kínálatunkban csakis kiváló minőséget képviselő pálinkafőzőket találhat. Bővebb tájékoztatásért bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Pálinkafőzők

Pálinkafőző 40L

Pálinkafőző 40L Szlovéniából importált standard ...

Alap ár:224409,45 Ft
Fogyasztói ár: 285000,00 Ft
Áfa összege: 60590,55 Ft
Ár / kg

Pálinkafőző 60L (akciós)

Pálinkafőző 60L Szlovéniából importált standard ...

Alap ár:209015,75 Ft
Fogyasztói ár: 265450,00 Ft
Áfa összege: 56434,25 Ft
Ár / kg

Pálinkafőző 80L

Pálinkafőző 80L Szlovéniából importált standard ...

Alap ár:235433,07 Ft
Fogyasztói ár: 299000,00 Ft
Áfa összege: 63566,93 Ft
Ár / kg

Pálinkafőző 100L (akciós)

Pálinkafőző 100L Szlovéniából importált standard ...

Alap ár:227559,06 Ft
Fogyasztói ár: 289000,00 Ft
Áfa összege: 61440,94 Ft
Ár / kg

Pálinkafőző 60L vízhűtéses dupla falú

Pálinkafőző 60L Szlovéniából importált standard ...

Alap ár:290551,20 Ft
Fogyasztói ár: 369000,02 Ft
Áfa összege: 78448,82 Ft
Ár / kg

Pálinkafőző 100L vízhűtéses dupla falú

Pálinkafőző 100L Szlovéniából importált standard ...

Alap ár:306299,21 Ft
Fogyasztói ár: 389000,00 Ft
Áfa összege: 82700,79 Ft
Ár / kg

Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ