Üdvözöljük webáruházunkban!

Méz tároló tartályok  kiváló minőségű, pikkelyezett felületű, teljesen inox, lábon álló élelmiszertartályok minden méretben.Minden tartály magasfényű rozsdamentes acélból készül. Az oldalán elhelyezett leeresztő nyílás lehetővé teszik a tárolt folyadék könnyű leeresztését.Rozsdamentes acélból készült tároló tartályok kis mérettől az ipari méretig kaphatóak.A tartályok anyaga AISI 304-es korrózióálló acélötvözet. Lemez vastagsága 0,75 mm. A kúpos aljú tartályok lába rögzített, míg a sima fenekűek lábai, mint egy állvány, könnyedén levehetőek. A tartályban tárolt folyadékoktól nem veszik át a jellegzetes illatot és színt.

 

Méztároló tartályok méhészetek részére

méztároló tartályok Aki méhészettel foglalkozik, tudja, hogy a méz kezelése és tárolása speciális eszközöket és berendezéseket igényel. Ha valamilyen baktérium kerül a mézbe, az az egészet tönkre teheti, ami óriási veszteséget okoz. Továbbá, mint minden élelmiszernél, úgy ebben az esetben is nagyon szigorú előírások vonatkoznak a tárolási és szállítási körülményekre, amiknek a nem betartása súlyos bírságot vonhat maga után. Cégünk egyik fő tevékenysége a méztároló tartályok forgalmazása, így bátran forduljon hozzánk ezzel a témával kapcsolatban is!

Fontos, hogy a méztároló tartályok rozsdamentes anyagból készüljenek, illetve, hogy ne oldódjon ki belőlük semmi. Nem szabad, hogy befolyásolják a méz ízét és illatát, illetve állagát. Törvényi előírás, hogy a méztároló tartálynak maximálisan tisztának kell lennie, a kiürülés után pedig mindig tisztítani és fertőtleníteni szükséges. A méhésznek gondoskodnia kell arról is, hogy méhek ne férhessenek hozzá se a mézhez, se pedig a kiürült edényekhez. Természetesen nem szabad megfeledkezni az ideális hőmérséklet biztosításáról sem.

A cégünk által forgalmazott INOX méztároló tartályok minden előírásnak megfelelnek, magasfényű rozsdamentes acélból állnak. A méz könnyen leereszthető a leeresztő nyíláson keresztül, a kiürítést követően pedig az edények egyszerűen megtisztíthatóak és fertőtleníthetőek. Méztároló tartályaink nagy méretválasztékban kaphatóak, kínálunk kisebb, 40 kg méz tárolására alkalmas és nagyobb, akár 690 kg-os kapacitással rendelkező termékeket is. Így minden méhészetbe kiválasztható az ideális méret, hiszen nem szerencsés sem az, ha túl kicsi, sem az, ha túl nagy a tartály.

Méhészként szeretné profin megoldani a méz tárolását? Nálunk a legjobb helyen jár! Keressen fel minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeinken, ha kérdése van méztároló tartályainkkal vagy a rendelés menetével kapcsolatban! Válassza Ön is termékeinket, és garantáltan nem fog csalódni, hiszen nálunk csak a legjobbakat kaphatja a pénzéért!

Méztároló tartályok

Méz tároló INOX tartály 40 kg

40 kg méz tárolására alkalmas, álló hengeres rozsdamentes ...

Alap ár:31417,34 Ft
Fogyasztói ár: 39900,02 Ft
Áfa összege: 8482,68 Ft
Ár / kg

Méz tároló INOX tartály 70 kg

70 kg méz tárolására alkalmas, álló hengeres rozsdamentes ...

Alap ár:35354,40 Ft
Fogyasztói ár: 44900,09 Ft
Áfa összege: 9545,69 Ft
Ár / kg

Méz tároló INOX tartály 110 kg

110 kg méz tárolására alkalmas, álló hengeres rozsdamentes ...

Alap ár:43228,40 Ft
Fogyasztói ár: 54900,07 Ft
Áfa összege: 11671,67 Ft
Ár / kg

Méz tároló INOX tartály 135 kg

135 kg méz tárolására alkalmas, álló hengeres rozsdamentes ...

Alap ár:52677,20 Ft
Fogyasztói ár: 66900,04 Ft
Áfa összege: 14222,84 Ft
Ár / kg

Méz tároló INOX tartály 200 kg

200 kg méz tárolására alkalmas, álló hengeres rozsdamentes ...

Alap ár:61338,60 Ft
Fogyasztói ár: 77900,02 Ft
Áfa összege: 16561,42 Ft
Ár / kg

Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ