Az áruház kezelése

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetoségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerubben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsosorban a személyes vásárlás során is felmerülo igényekhez igazítottuk, és azon túlmenoen próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelobb termék kiválasztásának elosegítésére, igyekszünk Önnek a leheto legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Böngészés

Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkrol. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történo böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha Ön regisztrálja magát adatai megadásával ezen cikkek azonnal megrendelhetoek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A termékek megtekintésére egy többszintu menüstruktúrát hoztunk létre. A fooldalon található hivatkozások segítenek a fo termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, és eljuthat a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már fénykép és részletes muszaki leírás is található.A lap alján láthatja az árat, illetve itt teheti kosarába a terméket.

Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelogombok segítségével böngészhet tovább.

Keresési lehetoségek

* A GYORSKERESÉS funkcióval a vásárlást, illetve a kiválasztást szeretnénk megkönnyíteni, mivel egy szót, vagy szótöredéket megadva lehet keresni a termékek azonosítójában, megnevezésében és a termékleírásban.
* Az ÖSSZETETT KERESÉS funkcióval jóval szélesebb skálán kereshet akár a termék leírásban, akár a gyártó neve szerint, akár megadott értékhatáron belül.

Rendelés

Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A regisztráció során az adatlapot értelemszeruen ki kell tölteni. Természetesen lehetoség van eltéro szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból. A regisztrációt megelozoen, vagy követoen kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket. Itt választhat fizetési és szállítási módot. A szállítási cím megadása után az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a fizetendo szállítási díjat.

Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ