Tisztelt Vásárlók! Felhívjuk figyelmüket, hogy amennyiben úszófedeles bortartályt szeretnének vásárolni, a várható kiszállítás 2 hétig is eltarthat. Sajnos a tartály gyártó cégnek nincs elég kapacitása, így nem tudnak nekünk elég tartályt küldeni. Amennyiben rendel tartályt, rendelését kiszállítjuk amint érkeznek új tartályok.

Az áruház kezelése

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetoségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerubben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsosorban a személyes vásárlás során is felmerülo igényekhez igazítottuk, és azon túlmenoen próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelobb termék kiválasztásának elosegítésére, igyekszünk Önnek a leheto legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Böngészés

Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkrol. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történo böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha Ön regisztrálja magát adatai megadásával ezen cikkek azonnal megrendelhetoek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A termékek megtekintésére egy többszintu menüstruktúrát hoztunk létre. A fooldalon található hivatkozások segítenek a fo termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, és eljuthat a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már fénykép és részletes muszaki leírás is található.A lap alján láthatja az árat, illetve itt teheti kosarába a terméket.

Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelogombok segítségével böngészhet tovább.

Keresési lehetoségek

* A GYORSKERESÉS funkcióval a vásárlást, illetve a kiválasztást szeretnénk megkönnyíteni, mivel egy szót, vagy szótöredéket megadva lehet keresni a termékek azonosítójában, megnevezésében és a termékleírásban.
* Az ÖSSZETETT KERESÉS funkcióval jóval szélesebb skálán kereshet akár a termék leírásban, akár a gyártó neve szerint, akár megadott értékhatáron belül.

Rendelés

Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A regisztráció során az adatlapot értelemszeruen ki kell tölteni. Természetesen lehetoség van eltéro szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból. A regisztrációt megelozoen, vagy követoen kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket. Itt választhat fizetési és szállítási módot. A szállítási cím megadása után az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a fizetendo szállítási díjat.

Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ