A borászkodás fő szezonja ősszel jön, el, amikor a beérett szőlőfürtökből elkészítik a boros palackokba kerülő borokat. A kóstolásra, eladásra kínált bor elkészítésének minden lépése és a borkészítéshez használt borászati kellékek kiválogatása is számít, ha minőségi terméket szeretne előállítani a borász.

Aki borászként tevékenykedik, és borkészítéssel tölti az ideje nagy részét, az jól tudja, hogy a bortartályok, illetve használatuk nem maradhat ki a munkafolyamatból. A megfelelő bortartály kiválasztása körültekintést igényel, már csak azért is,  mert manapság már többféle modell is található a piacon.

Azt tervezi, hogy a jövő évben bővíti vállalkozását, és nagyobb tételben fog bort termelni? A megnövekedett bor mennyiséghez valószínűleg szükség lesz plusz borászati termékekre és kiegészítőkre. A legkézenfekvőbb szükségletet a bortartályok jelenthetik.

Ahhoz, hogy a pálinkafőzés valóban sikeres legyen és finom ital születhessen végeredményként, a cefre feldolgozására kiemelt figyelmet kell fordítani. Csak olyan cefreszivattyúkkal szabad végezni a munkát, amelyek megbízhatóak és képesek alaposan átdolgozni az alapanyagot, hiszen ellenkező esetben kellemetlen ízvilágú lehet az ital. Ha ezzel Ön is tisztában van, és szeretne minőségi cefreszivattyút beszerezni, fedezze fel berendezéseink kínálatát!

Sok borászatban találhatók elöregedett berendezések, hordók, amik már nem igazán képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket. Egyes tartályok az évek során magukba szívták a különböző borok illatát, így pedig nem lehet megfelelően használni őket a többi ital előállításához. A régebbi gyártású tartályokat ráadásul sokkal nehezebb karbantartani, tisztítani, ezért érdemes foglalkozni a berendezések cseréjével. Amennyiben Ön is szeretné korszerűsíteni a borászatot, vásároljon tőlünk új saválló tartályokat!

Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ